DEVOJKA GA DOVELA DO VRHUNCA USRED INTIMNOG ODNOSA A ONDA JE OVAJ ZVUK ODJEKNUO KROZ SOBU: Ostao je ukopan na mestu
Seks, Foto: Printscreen/Youtube/TheNaturalLifestyles

UŽAS

DEVOJKA GA DOVELA DO VRHUNCA USRED INTIMNOG ODNOSA A ONDA JE OVAJ ZVUK ODJEKNUO KROZ SOBU: Ostao je ukopan na mestu

Iako se trudio da zadrži neugodnosti, situacija se zakomplikovala kada je, usred strastvenog trenutka, došlo do nekontrolisanog gasa.

Objavljeno:

Priča koju je nedavno podelio jedan mladić na Redditu izazvala je lavinu smeha, ali i saosećanje među muškom publikom. Situacija koju je opisao kao "najsramotniju u svom životu" dogodila mu se jedno jutro, a kako je bio vikend, odlučio ju je podeliti sa drugima.

Strastvena noć

Mladić je opisao svoje platonsko prijateljstvo s ženom koja mu je postala sve zanimljivija, iako nije planirao novu vezu. Nakon večeri provedene zajedno, njihov odnos se preokrenuo iz platonskog u se*sualni, što je dovelo do strastvene noći. Nevolje u krevetu Međutim, nakon nekoliko sati provedenih zajedno, mladić je osetio neobičan osećaj u želucu, shvativši da će imati problema s probavom. Iako se trudio da zadrži neugodnosti, situacija se zakomplikovala kada je, usred strastvenog trenutka, došlo do nekontrolisanog gasa.

Muškarac se osramotio tokom intimnog odnosa

Bolovi u stomaku, Gasovi
foto: Profimedia

- Ujutro se probudimo, vodimo super razgovor koji traje dva sata i celo vreme dok pričamo osećam kako se u meni nakupljaju gasovi, a nisam ih mogao pustiti. Ne sada, dok uživam sa ovom super devojkom. Stalno i uporno blokiram gasove dok mi ona leži na grudima te prolazi prstima po mom telu te se kreće prema preponama. Počinje me dirati usnama dole i ja se zaista trudim da uživam, no sve teže zadržavam gasove. Napokon, ona me dovode do vrhunca, ali taj trenutak bio je popraćen zvukom, glasnim koji je odjeknuo kroz prostoriju - rekao je u ispovesti.

Podrška i saosećanje Uprkos neugodnoj situaciji, mladić je istakao da se žena izuzetno lepo ponela sa celom situacijom. Pružila mu je podršku, trudeći se da se oseća bolje i da ostane u njenom stanu još neko vreme. Njena empatija i podrška dodatno su ga dirnule, piše "24sata.hr". Uprkos sramoti koju je doživeo, mladić je izrazio zahvalnost prema ženi, ističući da mu je situacija otvorila oči te da shvati da bi trebao zadržati tu ženu kraj sebe. Iako je iskustvo bilo neugodno, ono je rezultiralo novom perspektivom i spoznajom o važnosti podrške i razumevanja u odnosima.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.